Phenomenex е световен технологичен лидер, отдаден на разработването на иновативни решения за аналитичната химия, които да разрешават предизвикателствата на разделянето и пречистването на вещества изникващи пред изследователите в индустриалните, правителствените и академични лаборатории.
read more

PhenomenexХроматография

SCAT Europe е немска компания, създадена с цел да предлага максимална безопасност в лабораториите и да я гарантира за дълъг период напред във времето.
read more

SCAT EuropeБезопасност в лабораторията

Компанията Hamilton е специализирана в разработването, производството и персонализирането на прецизни измервателни устройства, автоматични системи за смесване на разтвори и системи за обработка на проби.
read more

HamiltonСтандартни разтвори

SKC има над 50 години опит като производител на уреди за пробовземане на въздух и предлага изключително богат набор от продукти, с които посреща всички изисквания за пробовземане.
read more

SKCПомпи за пробовземане

Gastec e японска фирма основана през 1970 г, която произвежда лесни за употреба инструменти за отчитане и измерване на газове и качество на водите. Продуктите ѝ са с приложение за отчитане на параметрите на околната среда (атмосферна, в затворено пространство, на работното място и др.).
read more

GastecИндикаторни тръбички